Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 8,9 op basis van 65 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Nol arnhem
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
al vele jaren kom ik hier voor onderhoud afgelopen week auto gekocht voor de dochter , snelle afhandeling , goede service afspraak is afspraak . een ondernemer die snapt wat onderhoud en klantgericht werken is .
10
Michael Arnhem
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Sinds 2 jaar ben ik klant bij AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd en laat hier de APK uitvoeren. Ik ervaar de garage als erg prettig; men denkt mee, is eerlijk over eventuele punten die onderhoud nodig hebben en is transparant. Daarnaast erg fijn dat je gebruik kunt maken van de 'leenfiets', scheelt weer een rit met de bus! Kortom, prima! Ik kom hier zeker terug.
1
michel arnhem
Service 2
Deskundigheid 2
Prijs / kwaliteit 1
De eerste keer dat ik daar kwam was voor mijn achter remmen zouden vervangen worden dat was de afspraak ik heb netjes de rekening betaald en nog wat fooi gegeven en had de factuur in mijn zak gedaan zonder te kijken naar wat ze gedaan hadden (dom van mij)2 weken later kreeg mijn auto weer rem problemen achter ik dacht ga toch die bon pakken blijkt dat ze alleen bij gesteld waren ze zouden ook naar de ophang rubber van uitlaat kijken ook niet gedaan.Voor vandaag had ik met receptcioniste afgesproken dat mijn radiatuer vervangen zou worden heb daarvoor een snipperdag opgenomen en was daar rond 08.45 want zei die dame aan de telefoon dan kunt u hem in de middag weer ophalen! maar tot mijn stomme verbazing zegt die man aan de balie wij weten van niks en kom morgen maar terug en dan kun je hem maandag ophalen.nou neen dus ik werk kon geen vrij krijgen.kortom heb er voor nood maar een radiatuer pil ingedaan en ben uit nood naar andere garage gegaan het verhaal uitgelegd en hij zij laat hem maar staan en vanmiddag kun je hem ophalenen om13.50 be3lde hij dat die klaar was en dat die ook nog de remmen heeft nagelopen en de ophang rubber heeft vervangen en voor veel minder geld ook nog?kortom ik ga nooit meer naar dit bedrijf toe ik voel mij bedondert door hun.
8
Anoniem
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
Prima
9
Frans Pelkman Huissen
Service 9
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 9
Zeergoed
9,7
Ronald keulen arnhem
Service 10
Deskundigheid 9
Prijs / kwaliteit 10
Super
10
Nol Rijken Arnhem
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
8
Jan Spronk Arnhem
Service 8
Deskundigheid 8
Prijs / kwaliteit 8
9,7
Mike Overkamp Arnhem
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 9
Altijd goed!
10
Janine Verhaaff Arnhem
Service 10
Deskundigheid 10
Prijs / kwaliteit 10
Ik kom hier al 23 jaar en ben zeer tevreden over de service.
laden...