• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw

Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de 10 meest recente beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2, op basis van 24 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

1
Service1
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit1
Reden van bezoek
Onderhoud en/of APK
Anoniem Slechte ervaring met dit bedrijf: - Ik heb nog duidelijk gezegd: "als er extra kosten gaan plaats vinden, wil ik graag dat dat van te voren telefonisch besproken word." Na een paar uur word ik gebeld dat de auto goed gekeurd is, maar dat ze wel de uitlaat dicht hebben moeten lassen met een prijskaartje van 60,- en dit terwijl het gewoon echt totaal onzinnig is want een nieuwe uitlaat (vanaf de katalisator) kost 90,- via internet. Aangezien ik zelf monteur ben maar niet in staat ben om APK te keuren, breng ik de auto naar Car Center Rijkerswoerd, puur om te keuren, gebreken waar zij nog achterkomen repareer ik zelf. Na 2 weken de "las-reparatie bekeken" omdat ik de uitlaat alsnog preventief vervangen heb... Nou nou nou dat laswerkje is niet om over naar huis te schrijven zeg... -.- Dus in de communicatie gaat het harstikke fout want die is er gewoon simpelweg niet. En als ze je dan een oor aannaaien, wordt het ook nog eens amateuristisch en niet "waterdicht" gedaan. Zo heb ik daar meerdere dingen meegemaakt en kom daar dus niet meer, raad het ook niemand aan te doen. Ik schijf niet snel een negatieve review, maar dit kan simpelweg niet.
1
Service1
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit1
Reden van bezoek
Onderhoud en/of APK
Sander Sander uit Arnhem Wat mij betreft oplichters. Auto aangemeld voor enkel een APK keuring voor 19 euro. Afgesproken dat ik gebeld zou worden als er iets mee was. Ik word gebeld met de meededeling dat mijn auto klaar is en ik kan hem op komen halen. Krijg ik daar een rekening van 61.81 euro. Wat blijkt, er was een H4 lampje vervangen omdat die beschadigd was waardoor er geen lichtbeeld was. De bedragen exclusief BTW: H4 12V/60/55W: 3,60 euro Algemene keuring: 15,70 euro Viergastest 0 euro. Afmeldtarief 0 euro. Koplampen afstellen: 10,33 euro Werkplaatstarief: 13,95 euro Kleinmateriaal: 4 euro Milieuheffing: 3,50 euro BTW 10,73 euro Voor het vervangen van een lampje word er dus naast het lampje klein materiaal gerekend a 4 euro ex btw wat dus duurder is dat het lampje zelf. Welk klein materiaal heb je nodig voor het vervangen van een lamp ? Er gaat namelijk een stekkertje los, afdekrubber op de lamp en een beugeltje van het lampje zelf. Deze kosten hebben ze dus zo in hun zak gestoken. Koplampen afstellen is een kwestie van met een kruiskop schroevendraaier 1 schroefje links of rechts om te draaien tot de lichthoogte klopt. Iets wat bij een normale garage altijd bij de APK inzit. Hier word dus 10,33 euro voor gerekend. Dan word er boven de kosten APK, het geld van het klein materiaal en de kosten van de koplamp afstellen een apart werkplaatstarief gerekend van 13,95 euro. Mij is het geheel onduidelijk waarom ik naast de kosten die zogenaamd gemaakt zijn bij het afstellen van de koplamp, de kosten van het klein materiaal wat ze gewoon zo in hun zak hebben gestoken ik ook nog een werkplaatstarief moet betalen. Het vervangen van een 1 lampje kost je bij deze garage dus 42,81 euro ! Toen ik zei dat ik het lampje zelf ook wel even had kunnen vervangen werd ik raar aangekeken want dat kon niet want dan moest elke keer de auto opnieuw gekeurd worden a 19 euro. Dan was ik uiteindelijk dus nog stukken goedkoper uit geweest. Conclusie: - Ze komen de afspraken niet na als je gebeld zou worden als er iets mee is. - Je word opgelicht met zaken als klein materiaal rekenen terwijl dit niet gebruikt is. - Belachelijk hoge prijs voor het afstellen van een koplamp wat bij elke andere garage waar ik tot nu toe ben geweest bij de prijs inbegrepen zit. - Een extra werkplaatstarief wat je moet betalen bovenop de kosten van de APK, de montage kosten en het klein materiaal. Dit is dus gewoon oplichting. Ze adverteren met een lage prijs voor een APK keuring, maar aan het einde van de rit krijg je allemaal extra onverklaarbare kosten. Ik ga hier in ieder geval nooit meer heen.
10
Service10
Deskundigheid0
Prijs / kwaliteit0
Reden van bezoek
Onderhoud en/of APK
Jilbert W uit Arnhem Vergeten te melden rondom service: Voor de zomer was er een Groupon actie bij CCR omtrent Airco-onderhoud. Niet wetende van deze actie kwamen wij voor onze autovakantie naar Italië met het verzoek om airco-onderhoud. Eugene heeft ons destijds op de nota de Groupon-actiekorting gegeven. Dit terwijl wijzelf helemaal niet bekend waren met deze Grouponactie. Dit heet SERVICE en BETROUWBAARHEID!!!
9,7
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Reden van bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Jilbert W uit Arnhem Beste mensen, Audi A6 Avant Na een snelwegrit is onze auto stil komen te staan en afgevoerd door een bergingsbedrijf omdat er niks mee te beginnen was. Perse wilde wij hem naar CCR gebracht hebben. Berger heeft hem op transport gezet naar CCR. Bij CCR is de auto netjes uitgelezen (goede diagnostiek): Conclusie: DPF-roetfilter verstopt. Spoelen mocht niet baten. Bedrijf heeft alles netjes overlegd en heeft gedegen advies gegeven. De nodige werkzaamheden laten uitvoeren. Kosten 50% goedkoper dan alternatief (via merkgebonden dealer). Nota is zeer scherp en goed onderbouwd. Uurtarief zeer scherp, diagnostiek en uitgevoerde werkzaamheden professioneel en klantvriendelijkheid is subliem. Eugene (eigenaar) is zeer klantvriendelijk en een man met een \'doe maar normaal\' houding. Dit alles maakt hem tot een prettig en betrouwbare gesprekspartner (ervaring van een derden kan ik totaal niet rijmen met mijn eigen ervaringen) en wat ik hoor van anderen. CCR is een deskundige allround autogarage met een goede \'no nonsens\' houding en een zeer gewaardeerde garage in Arnhem en omg.. Steeds weer worden wij er zelf (en door anderen) in bevestigd. Eugene bedankt! (Geniet van het rode wijntje). Voor alle medewerkers een dikke pluim! (en koek voor bij de koffie). Met vriendelijke groet, Anita & Jilbert
7
Service7
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit7
Reden van bezoek
Onderhoud en/of APK
Ed uit Arnhem Kom er al enkele jaren voor onderhoud & apk met diverse auto\'s. Geen superzaak maar gewoon een normale vakgarage waar ze het onderhoud naar behoren en tegen redelijke prijzen doen. Prima reden voor mij om er als klant terug te komen.
9,7
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit10
Reden van bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
J.t. Waterman uit Arnhem Ik heb goede ervaringen met Car Center Rijkerswoerd. Ik word er vriendelijk geholpen en ga er altijd weer tevreden weg. Zo hoort het volgens mij ook te zijn, zo help ik mijn klanten per slot van rekening zelf ook altijd.
1,7
Service1
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit3
Reden van bezoek
Onderhoud en/of APK
Tim Janssen uit Arnhem man.. man.. man.., Ik word niet vrolijk van deze garage. Ik heb het nu twee keer geprobeerd en ik ben twee keer onbeschoft en zeer onvriendelijk door de eigenaar behandeld. Eerste keer wilde ik een auto kopen, meneer was drukker met zijn computer dan met het verkopen van auto's. Hij heeft mijn 10 minuten voor zijn neus laten wachten, en daarna wilde hij mij ook niet veel vertellen. De tweede keer heeft mijn auto een grote beurt gehad. Ik wilde het toch graag nog een keer proberen door de goede reviews over betrouwbaarheid en service. Alles was goed verlopen, totdat ik wegreed en merkte dat mijn stuur scheef stond. ( ik weet 100% zeker dat dat nog niet was) De volgende dag gelijk teruggegaan. Er werd mij door de eigenaar verteld dat hij daar niks mee te maken had en dat dat aan de auto lag. Na aandringen kon ik in de middag nog even langs komen. de middag werd mij weer hetzelfde verhaal verteld. Na lang aandringen hebben ze er even naar gekeken en de bandenspanning aan de ene kant hoger gezet. Hier moest ik het maar mee doen. Het hele contact met de eigenaar verliep zeer moeizaam en hij had totaal geen zin om mij van mijn probleem af te helpen, wat naar mijn mening door hun ontstaan is. Ik ben een beginnend bestuurder en op zoek naar een betrouwbare en service gerichte garage voor het onderhoud van mijn auto. Een garage waar klanten serieus genomen worden. Helaas heb ik dit niet gevonden bij car center rijkerswoerd. Ik zit dus nu met een auto die slechter van deze garage is weggegaan, dan dat die er gekomen is. ( Wel wil ik even melden dat de monteurs en de baliemedewerker wel vriendelijk waren)
8,7
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit10
Reden van bezoek
Reparatie en/of schadeherstel
Elbert Van Ek uit Arnhem
9,3
Service9
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Reden van bezoek
Onderhoud en/of APK
Jilbert Woudenberg uit Arnhem Enkele jaren ervaring met Car Center Rijkerswoerd en door hun goede service, betrouwbaarheid en scherpe tarieven wil ik ze langs deze weg een PLUIM toezenden. Het contact loopt erg vriendelijk, afspraken worden kordaat nagekomen en bij bijzonderheden treden zij netjes in overleg. Uw auto is bij dit adres is goede handen!!! Eerdere auto\'s die wij bij hun in onderhoud hebben gehad zijn: Opel Vectra 1.9 cdti Volkswagen Polo Volvo S60 D5 Ford Focus Op dit moment hebben we een Audi A6 Avant automaat bij hun in onderhoud. Ze hebben minimaal net zoveel kennis dan een merkgebonden dealer (zoals de Audi dealer Zijm). Ze wisten te vertellen dat in een CVT automaat 7,5 liter automaat olie gaat terwijl Zijm zich vergisten in een slordige 5 liter. Ze gebruiken Kroon olie. Kortom goede kennis, goede kwaliteit materialen en zeer vaardig en klantvriendelijk personeel! CCR bedankt tot dusver!!! Met vriendelijke groet, Jilbert Woudenberg
10
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Reden van bezoek
Aanschaf gebruikte auto
Jolanda uit Arnhem Zeer goed bedrijf. Uiterst betrouwbaar personeel. Super prijs-kwaliteit verhouding. Ook bij onderhoud: er worden geen zaken gerepareerd en/of in rekening gebracht die niet absoluut noodzakelijk zijn. Waren alle bedrijven maar zo betrouwbaar. Dikke pluim voor Eugéne en zijn personeel.

Garage informatie

AutoFirst CarCenter Rijkerswoerd

De Overmaat 38
6831AH Arnhem


026-3233545

ccrarnhem@outlook.com

Openingstijden

Maandag
08.00 - 17.30
Dinsdag
08.00 - 17.30
Woensdag
08.00 - 17.30
Donderdag
08.00 - 17.30
Vrijdag
08.00 - 17.30
Zaterdag
Gesloten
Gemiddelde klantbeoordelingen
9,2
Service9,2
Deskundigheid9,2
Prijs / kwaliteit9,3