Klantbeoordelingen

Hieronder ziet u de beoordelingen van onze garage. Onze klanten beoordelen ons gemiddeld met een 9,2 op basis van 25 beoordelingen. Wilt u zelf een beoordeling achterlaten? Klik dan hier om naar de website van Klanten Vertellen te gaan en uw beoordeling te plaatsen.

10
Jilbert W uit Arnhem
Service10
Deskundigheid0
Prijs / kwaliteit0
Vergeten te melden rondom service: Voor de zomer was er een Groupon actie bij CCR omtrent Airco-onderhoud. Niet wetende van deze actie kwamen wij voor onze autovakantie naar Italië met het verzoek om airco-onderhoud. Eugene heeft ons destijds op de nota de Groupon-actiekorting gegeven. Dit terwijl wijzelf helemaal niet bekend waren met deze Grouponactie. Dit heet SERVICE en BETROUWBAARHEID!!!
9,7
Jilbert W uit Arnhem
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Beste mensen, Audi A6 Avant Na een snelwegrit is onze auto stil komen te staan en afgevoerd door een bergingsbedrijf omdat er niks mee te beginnen was. Perse wilde wij hem naar CCR gebracht hebben. Berger heeft hem op transport gezet naar CCR. Bij CCR is de auto netjes uitgelezen (goede diagnostiek): Conclusie: DPF-roetfilter verstopt. Spoelen mocht niet baten. Bedrijf heeft alles netjes overlegd en heeft gedegen advies gegeven. De nodige werkzaamheden laten uitvoeren. Kosten 50% goedkoper dan alternatief (via merkgebonden dealer). Nota is zeer scherp en goed onderbouwd. Uurtarief zeer scherp, diagnostiek en uitgevoerde werkzaamheden professioneel en klantvriendelijkheid is subliem. Eugene (eigenaar) is zeer klantvriendelijk en een man met een \'doe maar normaal\' houding. Dit alles maakt hem tot een prettig en betrouwbare gesprekspartner (ervaring van een derden kan ik totaal niet rijmen met mijn eigen ervaringen) en wat ik hoor van anderen. CCR is een deskundige allround autogarage met een goede \'no nonsens\' houding en een zeer gewaardeerde garage in Arnhem en omg.. Steeds weer worden wij er zelf (en door anderen) in bevestigd. Eugene bedankt! (Geniet van het rode wijntje). Voor alle medewerkers een dikke pluim! (en koek voor bij de koffie). Met vriendelijke groet, Anita & Jilbert
7
Ed uit Arnhem
Service7
Deskundigheid7
Prijs / kwaliteit7
Kom er al enkele jaren voor onderhoud & apk met diverse auto\'s. Geen superzaak maar gewoon een normale vakgarage waar ze het onderhoud naar behoren en tegen redelijke prijzen doen. Prima reden voor mij om er als klant terug te komen.
9,7
J.t. Waterman uit Arnhem
Service10
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit10
Ik heb goede ervaringen met Car Center Rijkerswoerd. Ik word er vriendelijk geholpen en ga er altijd weer tevreden weg. Zo hoort het volgens mij ook te zijn, zo help ik mijn klanten per slot van rekening zelf ook altijd.
1,7
Tim Janssen uit Arnhem
Service1
Deskundigheid1
Prijs / kwaliteit3
man.. man.. man.., Ik word niet vrolijk van deze garage. Ik heb het nu twee keer geprobeerd en ik ben twee keer onbeschoft en zeer onvriendelijk door de eigenaar behandeld. Eerste keer wilde ik een auto kopen, meneer was drukker met zijn computer dan met het verkopen van auto's. Hij heeft mijn 10 minuten voor zijn neus laten wachten, en daarna wilde hij mij ook niet veel vertellen. De tweede keer heeft mijn auto een grote beurt gehad. Ik wilde het toch graag nog een keer proberen door de goede reviews over betrouwbaarheid en service. Alles was goed verlopen, totdat ik wegreed en merkte dat mijn stuur scheef stond. ( ik weet 100% zeker dat dat nog niet was) De volgende dag gelijk teruggegaan. Er werd mij door de eigenaar verteld dat hij daar niks mee te maken had en dat dat aan de auto lag. Na aandringen kon ik in de middag nog even langs komen. de middag werd mij weer hetzelfde verhaal verteld. Na lang aandringen hebben ze er even naar gekeken en de bandenspanning aan de ene kant hoger gezet. Hier moest ik het maar mee doen. Het hele contact met de eigenaar verliep zeer moeizaam en hij had totaal geen zin om mij van mijn probleem af te helpen, wat naar mijn mening door hun ontstaan is. Ik ben een beginnend bestuurder en op zoek naar een betrouwbare en service gerichte garage voor het onderhoud van mijn auto. Een garage waar klanten serieus genomen worden. Helaas heb ik dit niet gevonden bij car center rijkerswoerd. Ik zit dus nu met een auto die slechter van deze garage is weggegaan, dan dat die er gekomen is. ( Wel wil ik even melden dat de monteurs en de baliemedewerker wel vriendelijk waren)
8,7
Elbert Van Ek uit Arnhem
Service8
Deskundigheid8
Prijs / kwaliteit10
9,3
Jilbert Woudenberg uit Arnhem
Service9
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit9
Enkele jaren ervaring met Car Center Rijkerswoerd en door hun goede service, betrouwbaarheid en scherpe tarieven wil ik ze langs deze weg een PLUIM toezenden. Het contact loopt erg vriendelijk, afspraken worden kordaat nagekomen en bij bijzonderheden treden zij netjes in overleg. Uw auto is bij dit adres is goede handen!!! Eerdere auto\'s die wij bij hun in onderhoud hebben gehad zijn: Opel Vectra 1.9 cdti Volkswagen Polo Volvo S60 D5 Ford Focus Op dit moment hebben we een Audi A6 Avant automaat bij hun in onderhoud. Ze hebben minimaal net zoveel kennis dan een merkgebonden dealer (zoals de Audi dealer Zijm). Ze wisten te vertellen dat in een CVT automaat 7,5 liter automaat olie gaat terwijl Zijm zich vergisten in een slordige 5 liter. Ze gebruiken Kroon olie. Kortom goede kennis, goede kwaliteit materialen en zeer vaardig en klantvriendelijk personeel! CCR bedankt tot dusver!!! Met vriendelijke groet, Jilbert Woudenberg
10
Jolanda uit Arnhem
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Zeer goed bedrijf. Uiterst betrouwbaar personeel. Super prijs-kwaliteit verhouding. Ook bij onderhoud: er worden geen zaken gerepareerd en/of in rekening gebracht die niet absoluut noodzakelijk zijn. Waren alle bedrijven maar zo betrouwbaar. Dikke pluim voor Eugéne en zijn personeel.
10
Kim Warbroek uit Arnhem
Service10
Deskundigheid10
Prijs / kwaliteit10
Geweldig bedrijf geweldig personeel geweldige service! Ik raad ze zeker aan want ze zijn de beste!!
8,7
Raimondo Vella uit Arnhem
Service8
Deskundigheid9
Prijs / kwaliteit9
Goed en zeer professioneel bedrijf !