• Behoud fabrieksgarantie
  • Vervangend vervoer
  • Strikte kwaliteitseisen
  • logo-bovag
  • logo-rdw
Banden bestellen bij AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd Zomer- en winterbanden bestelt u hier!

Autobanden

Bestel jouw nieuwe banden online bij AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd! Met meer dan 50 verschillende merken heb je volop keus in zowel A-merkbanden als budgetmerken. Met AutoFirst Carcenter Rijkerswoerd kies je niet alleen voor topkwaliteit voor de laagste prijs, maar ook voor zekerheid en service!

Winterbanden: veilig op weg bij regen en sneeuw

Voorkom ongelukken en rijd bij nat en koud weer altijd op winterbanden. Dankzij het speciale profiel en de rubbersamenstelling van winterbanden heb je meer grip op de weg sta je een stuk sneller stil. Het rijden op winterbanden is sterk aanbevolen bij temperaturen onder de 7°C. Wij adviseren daarom om in de maanden oktober t/m maart te kiezen voor winterbanden

Bestel hier uw winterbanden

Zomerbanden: de beste keuze boven 7°C

Is het buiten warmer dan 7°C ? Dan is het tijd om je winterbanden te verwisselen voor zomerbanden. Waar winterbanden je aan de beste grip helpen bij kou en sneeuw, zijn zomerbanden geschikt om je de rest van het jaar veilig van A naar B te brengen. Bij zon en warmte, maar ook bij ‘normale’ Nederlandse temperaturen en regen. We adviseren je om in de maanden april t/m september op zomerbanden te rijden.

Bestel hier uw zomerbanden

of bel: 026-3233545

Plan een afspraak

Wenst u meer informatie over onze diensten? Vul onderstaand formulier in en wij plannen zo snel mogelijk een afspraak met u in!

Garage informatie

AutoFirst CarCenter Rijkerswoerd

De Overmaat 38
6831AH Arnhem

Route naar garage
Bel voor vrijblijvend advies (lokaal tarief) 026-3233545
Stel een vraag

Openingstijden

Maandag
08.00 - 17.30
Dinsdag
08.00 - 17.30
Woensdag
08.00 - 17.30
Donderdag
08.00 - 17.30
Vrijdag
08.00 - 17.30
Zaterdag
Gesloten